BARETTA SİLAH BAKIM SPREYİ

Silah, Kapı, Kilit, Makine, Her şey için Yağ

Diğer Kullanım Alanları:

– Metal, ahşap, plastik, deri ve birçok başka malzemenin bakımı

Zanaat işleri, sanayi, tarım, ev işleri ve motorlu taşıtların bakımı

– Olta, avcılık atıcılık sporlarında kullanıma uygundur.

METAL

Baretta geniş çaplı olarak makinalarda; aletlerin, hassas cihazların ve terazilerinin üretiminde kullanılmaktadır.

Baretta, metallerin üzerinde alkali nitelikli koruyucu bir tabaka meydana getirmekte, ellerdeki teri ve diğer pas meydana getirici etmenleri nötralize etmekte, böylelikle korozyon meydana gelmesini önlemektedir.

Baretta, düşük yüzey gelirim ve mükemmel girişim yeteneği sayesinde en küçük aralıklara ve metaldeki çatlaklara dahi sızmaktadır.

Baretta, hassas cihazların ve ölçüm aletlerin, terazilerin ve küçük teknik parçaların bakımı için uygundur.

DERİ

Baretta, düz derileri kurumaya, suya, bozulmaya ve diğer hasarlara karşıkorur. Derideki tabaklama artıkları nötralize edilmektedir. Kuru deri tekrara eski esnekliğine kavuşur ve mat bir parlaklık elde eder. Açılmış renkteki deriler tekrar kararır.

Baretta’nın kendine has kokusu kısa sürede kaybolur. Deride yağ izi bırakmaz.

AHŞAP

Baretta, doğal ahşabı korumakta, emprenye etmekte ve yenilemektedir. Ahşabı neme, çürümeye ve böceklere karşı korur, derinlerdeki damarlaşmayı teşvik eder. Antik mobilyaların bakımı için uygundur.

PLASTİK

Baretta, yağa dayanıklı plastiklerin bakımını yapar ve onları korur, esnekliklerini muhafaza eder, kurumanın ve pürüzlenmenin önüne geçer. Bunun yanında motorlu taşıtlarda ki plastik fitillerin soğukta yapışmalarını engeller. Plastik yüzeyleri tekrar yenilenir ve yağlanma meydana gelmez.

SİLAH BAKIMI

Baretta, pastan korur, yağlama sağlar, temizler ve barut artıklarını giderir. Kurşun, bakır ve tombak artıklarını ortadan kaldırır. En ince çatlaklara dahi sızar ve uygun olmayan yağların eski reçineleşmiş kalıntılarını giderir. Bunun yanında yanık artıklarını nötralize eder. Ahşap dipçiklerini ve deri kayışlarını temizlenmesi, bakımı ve korunmaya alınması için de uygundur.

ÇEVRE DOSTU

Baretta’nın etken maddeleri doğal kökenli olup doğada bulunmaktadır. Esas yağı tıbbi parafin yağıdır.

Baretta yaşlanma etkilerine karşı dayanıklıdır ve yıllar sonra dahi reçineleşmemektedir.

Sprey halinde FCKW içermez.

Bütün Baretta birleşenleri biyolojik olarak parçalanabilir ve çevremize zarar vermez.

Baretta’nın binlerce kullanım alanı vardır.

Baretta bileşimi sayesinde reçineleşmez ve farmasötik açıdan arı bileşimleri sayesinde gıda sanayinin ürünlere temas eden kısımlarında dahi kullanım iznine sahiptir.